Teambuilding

Plezier, teambuilding én een fysieke uitdaging voor jouw bedrijf, sportteam of vriendengroep. De Fit & Gezond Cross is een concreet trainingsdoel en een stok achter de deur om samen in beweging te komen en te gaan trainen. Leg met elkaar het parcours af en daag elkaar uit. Komen samen als winnaar over de finish. Een onvergetelijke ervaring waar je samen met jouw collega's, vrienden en familie nog lang op terug kan kijken. 

Bekijk hier de verschillende mogelijkheden voor bedrijven/ verenigingen/ vriendenteams en sportclubs. 

Bedrijven

Op zoek naar een uniek teambuilding-uitje met jouw collega's? Meld je dan nu voor voor de obstacle run van West-Brabant; de Fit & Gezond Cross! Een onvergetelijke sportieve ervaring voor jouw en jouw collega's.  De obstacle run bestaat uit een parcours van 6 km met zo'n 30 spectaculaire hindernissen. Er zijn 2 verschillende mogelijkheden om deel te nemen:

  • 1 t/m maximaal 3 personen
  • meer dan 3 personen tot maximaal 6 personen

 Inclusief Fit & Gezond Cross t-shirt.

Verenigingen  & sportclubs

Dit jaar is er een speciale mogelijkheid om je aan te melden als (sport) vereniging of sportclub. Per sportvereniging of sportclub worden er regelmatig extra activiteiten buiten de vereniging georganiseerd. De obstacle run is een uitstekende "buiten" activiteit voor jouw vereniging of sportclub.  Een unieke dagje teambuilding! Doe mee en ga de uitdaging aan! Je ontvangt per persoon een gratis Fit & Gezond Cross t-shirt. Maximaal 6 personen per team. 

INBEGREPEN BIJ DEELNAME30 HINDERNISSEN. KLEEDRUIMTES. TOILETS. GARDEROBE. PERSOONLIJKE FOTO'S.  FUN


EXTRA HULP NODIG?

Als je vragen hebt, als je uitgebreidere informatie wilt ontvangen over de extra mogelijkheden, als je meer groepsleden wilt inschrijven in een startserie die al vol is, of als wij je ergens anders mee kunnen helpen. Klik dan op de onderstaande button.

Parcours Fit & Gezond Cross 2024

Dit jaar is het parcours uitgebreid met nieuwe hindernissen en is het mogelijk om te kiezen voor 6 km of 12 km.

Het parcours

00

dagen


00

uren


00

minuten


00

seconden


DOE MEE & MELD JE AAN!